Ljusstaken Axel

Ljusstaken Axel i Lördags egen design tillverkas i begränsad upplaga. Den är svarvad och stämplad för hand av Vallonmässing i Söderköping. Det lilla ekollonet, Lördag Interiörs sigill, finns instämplat på sidan. Ljusstaken är en uppföljare till den höga ljusstaken Carl. Ljusstakarna har fått sitt namn från vår son, Carl Axel som föddes med en hjärnskada. Vi i hans närhet får njuta av den sprakande värmen och livsglädjen han utstrålar. Gnistor från denna vill vi gärna sprida till fler personer genom dessa ljusstakar. För varje såld ljusstake doneras 20 kronor till forskning om hjärnan via Barnhjärnfonden. Formgivare är Sofia & Oscar Gestblom, 2020.

Diameter 60 mm. Anpassad till värmeljus som är 15 mm höga.


Fraktalternativ

Vi skickar din beställning till ditt närmaste DHL servicepoint en gång i veckan. Lägg din beställning senast onsdag kl 17 för att vara säker på att den hinner med veckans utskick, så du kan hämta ut dina varor på fredagen. Handla för över 800 kr för att få fri frakt inom Sverige.

Vi är fortfarande den lilla personliga butiken på Norra Rudbecksgatan 8 i Uppsala, och du kan alltid välja att hämta ut din beställning i butiken, oavsett beställningsbelopp. Välj då detta alternativ i sista steget före betalning.

Köp
  • 349,00 kr
  • 0 Kvar