Ljusstaken Carl

Ljusstaken Carl i Lördags egen design tillverkas i begränsad upplaga. Den är svarvad och stämplad för hand av Vallonmässing i Söderköping. Det lilla ekollonet, Lördag Interiörs sigill, finns instämplat på sidan. Ljusstaken har även en efterföljare, Axel som är anpassad för värmeljus.

Ljusstakarna har fått sitt namn från vår son, Carl Axel som föddes med en hjärnskada. Vi i hans närhet får njuta av den sprakande värmen och livsglädjen han utstrålar. Gnistor från denna vill vi gärna sprida till fler personer genom dessa ljusstakar. För varje såld ljusstake Carl doneras 50 kronor till forskning om hjärnan via Barnhjärnfonden. Formgivare är Sofia & Oscar Gestblom, 2019.


Höjd 30 cm och 35 cm. Fotens diameter är 8 cm.


Fraktalternativ

Vi skickar din beställning till ditt närmaste DHL servicepoint en gång i veckan. Lägg din beställning senast onsdag kl 17 för att vara säker på att den hinner med veckans utskick, så du kan hämta ut dina varor på fredagen. Handla för över 800 kr för att få fri frakt inom Sverige.

Vi är fortfarande den lilla personliga butiken på Norra Rudbecksgatan 8 i Uppsala, och du kan alltid välja att hämta ut din beställning i butiken, oavsett beställningsbelopp. Välj då detta alternativ i sista steget före betalning.

Köp
  • från 1 090,00 kr
  • 31 Kvar